Namas Dauparuose

200 000 €
1163 €/ m2
  • Objekto nr.:38948
  • Objekto tipas:Namas, Namas (gyvenamasis), Mūrinis
  • Kambarių sk.:6
  • Plotas:172 m2
  • Sklypo plotas:25 a
  • Statybos metai:2013

Jaukus ir erdvus, skoningai įrengtas gyvenamasis namas Dauparų kaime: 10 km iki Klaipėdos centro, 5 km iki Gargždų, kaime yra maža maisto prekių parduotuvė. Dviejų su puse aukšto, yra 6 kambariai, vonios kambarys bei 2 tualeto kambariai, palėpė, rūsys, garažas ir pirtis. Kieme daug laisvos erdvės, apželdinta dekoratyviniais ir vaisiniais medžiais, vaisiniais krūmais, yra šiltnamis ir maža žemdirbystės zona (galima užželdinti veja). Yra žolės pjovimo robotukas. Namas apjuostas tvora, iš dviejų pusių supa aukštos tujos ir pušelės. Bendras namo plotas 257 m2, naudingas plotas 172 m2, gyvenamasis plotas 132 m2, garažo plotas 44 m2, rūsio plotas 41 m2.

Pirtis atskirame pastate. Yra bendrasis kambarys su vieta įrengti miegamąją erdvę palėpėje, tualetas, dušas bei kaitinimosi kambarys (kūrenama malkomis), šildomos grindys, krosnelė kambario pašildymui, įrengta virtuvėlė. Gali būti naudojamas kaip atskiras svečių namelis.

Vanduo: miesto vandentiekis, šulinys


Ypatybės:

Dujinis šildymas, Kietu kuru šildymas, Miesto vandentiekis, Šulinys, Asfaltuotas privažiavimas, Elektra, Internetas, Kabelinė televizija, Garažas, Drabužinė, Ūkiniai pastatai, Terasa, Su baldais, Židinys, Aptverta teritorija, Šarvuotos durys


Dirbame Klaipėdos mieste ir apskrityje - Palanga, Kretingos r., Gargždai, Priekulė, Šilutės r.

Susisiekime!
Nijolė Tamošauskienė
+370 684 42499