Erdvus namas Švepeliuose

160 000 €
667 €/ m2
  • Objekto nr.:12496
  • Objekto tipas:Namas, Namas (gyvenamasis), Mūrinis
  • Kambarių sk.:4
  • Plotas:240 m2
  • Sklypo plotas:10 a
  • Statybos metai:2015

Parduodamas erdvus ir kokybiškas namas šalia Jakų, Švepeliuose. Namas yra vieno aukšto 240 kv.m., iš kurių garažas dviems mašinoms (40 kv. m.). Įėjus į namą, patenkame į koolidorių su dvejomis durimis – vienos veda į jau įrengtą katilinę, o iš jos į garažą, kitos į namą. Jame yra itin erdvi svetainė (~60 kv.m.), kuri suskirstyta į tris atskiras zonas – valgomojo, virtuvės ir svetainės. Be to dar yra didelis vonios kambarys, skalbykla, tualetas ir trys dideli miegamieji kambariai. Visame name yra įrengtas grindinis šildymas išskyrus miegamuosius (juose radiatoriai), šildymo davikliai, kieto kuro pečius, boileris, įvesta prabangi lubų šviesos instaliacija. Sudėti vitrininiai langai. Terasa. Garažas dviems mašinoms su pakeliamais vartais. Visos komunikacijos. Vietinis vandentiekis. Pilna išorės apdaila. Namo interjero apdaila: dalinė (dar tvarkoma). Bus pilnai išglaistytos sienos .

Kvartalas yra patrauklus, ramus ir beveik pilnai išvystytas. Vos keli kilometrai iki Klaipėdos miesto centro bei puikus privažiavimas. Važiuoja visuomeninis transportas.


Ypatybės:

Kietu kuru šildymas, Vietinis vandentiekis, Elektra, Garažas, Drabužinė, Terasa, Šildomos grindys, Židinys, Wavin vamzdžiai, Signalizacija, Šarvuotos durys


Dirbame Klaipėdos mieste ir apskrityje - Palanga, Kretingos r., Gargždai, Priekulė, Šilutės r.

Susisiekime!
Daivaras Tamošauskas
+370 601 65910