Itin gera investicija Lietuvos Pajūryje

3 600 000 €
2000 €/ m2
  • Objekto nr.:22722
  • Objekto tipas:Namas, Sublokuotas namas, Mūrinis
  • Kambarių sk.:30
  • Plotas:1800 m2
  • Sklypo plotas:5 a
  • Statybos metai:2001

 

PASTATŲ KOMPLEKSAS  yra  Klaipėdos senamiestyje, kur būdinga architektūra Vokietijos miestams.  Klaipėda ne tik garsi savo neužšąlančiu uostu, bet ir yra vienas populiariausių kurortinių miestų Lietuvoje ir kasmet pritraukia tūkstančius lankytojų ir turistų iš įvairių pasaulio šalių.

Klaipėda unikali, kadangi viena Klaipėdos dalis ribojasi su Baltijos jūra, kita jos dalis ribojasi su Kuršių mariomis, per kurias kelia keltai turistus, bei poilsiautojus i UNESCO saugomą Lietuvos perlą Smiltynę.

Klaipėda yra Lietuvos transporto centras, jungiantis jūros, sausumos, oro ir geležinkelio kelius tarp Rytų ir Vakarų.

Ryšium su uostu Klaipėda kiekvienais metais vis daugiau pritraukia naujų investicijų bei inovatyvaus verslo. Puikiai išvystyta susisiekimo infrastruktūra, kultūra bei švietimas:

Tarptautinis Palangos oro uostas yra tik 30 km atstumu nutolęs nuo miesto šiaurinės dalies ir automobiliu gali būti pasiektas per 20 minučiu.

PLĖTOJIMO GALIMYBĖS

Yra du suformuoti analogo neturintys, fizinio asmens nuosavybės teise valdomi, žemės sklypai ( 0,0585 ir  0,043 ha.) su pastatais.

Pastatas – PREYBOS CENTRAS “KIRAS” – 1800kv.m /2000.00 EUR/ kv m =3600 000;

Priestatas 335 kv.m – 1 kv. m/2000EUR =670 000EUR.

Pastatas 471,25 kv.m (Didžioji Vandens g.). Šio pastato Kaina 3500EUR./ kv.m =1648500EUR

Vieta idealiai tinka rekreacinių ( viešbučių) ar gyvenamųjų projektų plėtojimui.

Klaipėda vienas iš perspektyviausių Lietuvos miestų, čia vystomas apgyvendinimo sektorius.  Didžiąją dalį sudaro viešbučiai,  didesnes pajamas turintiems  vartotojams.. Centrinėje miesto dalyje nėra viešbučių ekonominės klasės vartotojams. Tai pat trūksta apartamentų,  itin aukštas pajamas turintiems  vartotojams.

Siūlomas objektas su minimaliom investicijom, įdealiai atitiktų apgyvendinimo sektoriaus nišos užpildymą.

Objekte yra visa komplekso plėtojimui reikalinga infrastruktūra: Visos komunikacijos prijungtos prie miesto tinklų.

ŽEMĖS SKLYPAS

Objekto teritorija – du žemės sklypai. Sklypai nuosavybės teise priklauso fizinio asmens nuosavybės teise.

 PASTATAI

Šiuo metu  stovi du pastatai, sujungti tarpusavyje , turintys bendrą vidinį kiemą. Keturių aukštų komercinis pastatas – statybos metai 2001 m. Bendras pastato plotas 2161 kv.m.,   šiuo metu pastatas pritaikytas komerciniams tikslams, tai biurų, parduotuvių bei laisvalaikio užimtumo įmonių nuomai. Pastatas turi liftų sistemą, per visus aukštus,  eskalotarių nuo 1 iki 3 aukštų, bei dvi šonines laiptines. Keturių aukštų gyvenamasis su komercinėmis patalpomis pastatas – statybos metai 1936 m. Renovuotas 1999 m. Bendras pastato plotas 471,25

PIRKIMO BŪDAI:
1. Visas kompleksas – komercinis pastatas + gyvenamasis namas su prekybinėmis patalpomis (2606 kv. m)  ir 10.19 arų žemės sklypu. KAINA SUTARTINĖ.

 

 

PARKAVIMAS

Priešais pastatų kompleksą įrengta miesto parkavimo vieta:

  • 50 vietų – antžeminės parkavimo vietos.

OBJEKTO VIETA

Senoji (Pirmoji) perkėla, Dramos teatras ir Teatro aikštė, Parodų rūmai, Mažosios Lietuvos istorijos muziejus, Evangelikų liuteronų maldos namai, Etnokultūros centras, Kalvystės muziejus, Turgaus aikštė.

  • Lengvai pasiekiamas  automobiliu ar viešuoju transportu.
  • Mieste daug prabangių bei žemesnės klasės parduotuvių, pramogų ir laisvalaikio praleidimo vietų, parkų, muziejų ir kitų traukos taškų.
  • Netoliese  įsikūręs turizmo informacijos centras

Apibendrinant galima teigti, jog pastatų kompleksas įsikūręs itin patrauklioje vietoje, kuri idealiai tinka daug keliaujantiems ir atvažiavusiems ramiam poilsiui.

MALONIAI LAUKIAME JŪSŲ !

 

 


Ypatybės:

Centrinis šildymas, Miesto vandentiekis, Asfaltuotas privažiavimas, Elektra, Dujos, Internetas, Kabelinė televizija, Kondicionierius, Su baldais, Wavin vamzdžiai, Signalizacija, Šarvuotos durys, Videokameros


Dirbame Klaipėdos mieste ir apskrityje - Palanga, Kretingos r., Gargždai, Priekulė, Šilutės r.

Susisiekime!
Nijolė Tamošauskienė
+370 684 42499