Šalia Veiviržėnų miestelio, naujos statybos kotedžas.

65 000 €
542 €/ m2
  • Objekto nr.:10377
  • Objekto tipas:Namas, Sublokuotas namas, Mūrinis
  • Kambarių sk.:3
  • Plotas:120 m2
  • Sklypo plotas:13 a
  • Statybos metai:2013

Puikiame gamtos kampelyje, Klaipėdos rajone, šalia Veiviržėnų miestelio, parduodamas 2 aukštų su mansarda naujos statybos 120 kv.m. kotedžas. Namas pilnai įrengtas. Pirmame aukšte svetainė sujungta su virtuve ir vonios kambarys. Antrame aukšte holas, du miegamieji ir vonios kambarys. Visuose kambariuose sudėtos ąžuolinės parketlentės. Pirmo aukšto svetainėje įrengtas puikus židinys su granito akmens apdaila. Į antrą aukštą veda uosiniai laiptai. Paliekami virtuvei specialiai gaminti baldai su visa integruota buitine technika (indaplovė, keramikinė kaitlentė, orkaitė). Taip pat paliekamas ir dviejų durų šaldytuvas. Koridoriuje ir abiejuose miegamuosiuose sumontuotos sieninės spintos su veidrodžiais. Vonios kambaryje taip pat sumontuoti pagal užsakymą gaminti baldai. Svetainėje ir miegamuosiuose taip pat paliekami baldai.
Namas šildomas ekologišku ir ekonomišku geoterminiu katilu. Sumontuotas švediškas VILA šilumos siurblys. Taip pat šildytis galima ir svetainėje esančiu židiniu. Kanalizacija vietinė – Traidenis. Vanduo iš miestelio bokšto už simbolinę kainą.
Šalia namo 13 arų sklypas su jaunu,bet jau vaisiais gausiu sodu, šiltnamiu ir nuostabia ką tik suręsta rąstine pirtimi (pirtis bei priešpirčio kambarys). Kelias iki namo asfaltuotas, kruopščiai prižiūrimas tiek gyventojų tiek seniūnijos visais metų laikais.
Visai netoliese prateka Veiviržo upė. Už 4 km jaukus Veiviržėnų miestelis, turintis gimnaziją, vaikų darželį, ambulatoriją, bažnyčią ir jaunatvišką bei aktyvią bendruomenę.
Namai laisvi ir paruošti sutikti naujus šeimininkus. Su rimtai susidomėjusiais klientais kainą gali būti derinama apžiūros metu tiesiogiai su pardavėjais.


Ypatybės:

Geoterminis šildymas, Asfaltuotas privažiavimas, Elektra, Internetas, Kabelinė televizija, Pirtis, Rūsys, Ūkiniai pastatai, Skalbimo mašina, Su baldais, Šaldytuvas, Virtuvės komplektas, Viryklė, Wavin vamzdžiai, Indaplovė, Signalizacija


Dirbame Klaipėdos mieste ir apskrityje - Palanga, Kretingos r., Gargždai, Priekulė, Šilutės r.

Susisiekime!
Daivaras Tamošauskas
+370 601 65910