Kotedžas netoli Veiviržėnų mst.

80 000 €
714 €/ m2
  • Objekto nr.:16099
  • Objekto tipas:Namas, Sublokuotas namas, Mūrinis
  • Kambarių sk.:3
  • Plotas:112.12 m2
  • Sklypo plotas:10 a
  • Statybos metai:2007
  • Keitimas:Domina

Klaipėdos rajone , netoli  Veiviržėnų miestelio, parduodamas 2 aukštų su terasa naujos statybos kotedžas. Bendras plotas su rūsiu 112 kv. m.

Namas pilnai įrengtas. Pirmame aukšte svetainė sujungta su virtuve, atskirose zonose ir san.mazgas. Antrame aukšte holas, du miegamieji ir vonios kambarys. Į antrą aukštą veda natūralaus medžio laiptai. Parduodama  su  virtuvės baldais ir visa integruota buitine technika. Tvarkinga, bet jau reikėtų kosmetinio remonto.
Namas šildomas ekologišku ir ekonomišku geoterminiu katilu. Sumontuotas švediškas VILA šilumos siurblys. Kanalizacija vietinė – Traidenis. Vanduo iš miestelio bokšto už simbolinę kainą.
Šalia namo 10 arų apželdintas sklypas, su šiltnamiu ir nuostabia aplinka. Taipogi yra terasa, stoginė mašinai, vaikų žaidimo aikštelė Kelias iki namo asfaltuotas, kruopščiai prižiūrimas tiek gyventojų tiek seniūnijos visais metų laikais.
Netoliese prateka Veiviržo upė. Už 4 km jaukus Veiviržėnų miestelis, turintis gimnaziją, muzikos mokyklą, vaikų darželį, ambulatoriją, bažnyčią,  bei aktyvią bendruomenę.

Domina keitimas į tvarkingą 2 kambarių butą antrame aukšte, Klaipėdos m.

Perkant ar keičiant  taikomas Pirkėjo mokestis. Maloniai laukiame Jūsų.

Daugiau pasiūlymų rasite mūsų internetinėje svetainėje www.nordhaus.lt

Dirbame visoje Vakarų Lietuvoje.


Ypatybės:

Geoterminis šildymas, Miesto vandentiekis, Kraštinis sklypas, Asfaltuotas privažiavimas, Elektra, Internetas, Kabelinė televizija, Drabužinė, Terasa, Virtuvės komplektas, Viryklė, Wavin vamzdžiai, Šarvuotos durys


Dirbame Klaipėdos mieste ir apskrityje - Palanga, Kretingos r., Gargždai, Priekulė, Šilutės r.

Susisiekime!
Nijolė Tamošauskienė
+370 684 42499